Klinika Dentare

Klinika Dentare SODENT

Disa njerez sot gëzojnë shëndet të shkëlqyer ne gojë duke mbajtur dhëmbët e tyre natyrore gjatë gjithë jetës së tyre. Por ky, nuk është rasti i njejte për të gjithë. Dëmtimi i dhëmbëve eshte ende sëmundja më e përhapur kronike qe ne fëmijëri. Shumë njerëz gabimisht besojnë se ata kanë nevojë për të vizituar një dentist, vetëm nëse kanë dhimbje. Një vizitë e dhëmbëve, do të thotë te drejtohesh tek një mjek i shëndetit oral, i aftë për te diagnostifikuar dhe trajtuar dhembet tuaja, nga nje vizite kontrolli deri tek rastet me komplekse. Te gjithe kujdesin dhe trajtimet e duhura, do ti gjeni tek Klinika SODENT, me nje pervoje shumvjecare e udhehequr nga pasioni dhe deshira per t’u sherbyer pacienteve tane. Lenda e pare cilesisht e garantuar, pajisjet e nje teknologjie te fundit dhe ambjentet moderne do ju ofrojne komoditetin dhe nje sherbim te nivelit te larte.

Klinika Dentare
Sherbimet Dentare

Shërbimet që ofrojmë

Te gjithe kujdesin dhe trajtimet e duhura, do ti gjeni tek Klinika SODENT, me nje pervoje shumvjecare
e udhehequr nga pasioni dhe deshira per t’u sherbyer pacienteve tane.

Pastrimi i gurezave

Mbushja e dhembeve

Vendosja e dhembeve

Implante

Kirurgji

Estetike, Faseta etj.

Sherbimet Dentare
Virtual Tour

Klinika në foto

Jemi kujdesur që çdo element i klinikës të garantojë shëndetin tuaj!

Virtual Tour
Keshilla Dentare

Këshilla për një shëndet oral perfekt

Navigoni më poshtë ku do të gjeni disa këshilla të rëndësishme për një shëndet oral perfekt.
Për informacion më të detajuar klikoni link-un poshtë titullit përkatës.

Mbani një dietë të shëndetshme dhe zgjidhni ushqime nga grupet ushqimore si: drithëra, fruta, perime, mish, peshk, qumësht, djathë, kos, etj.

më tepër ...

Perdorimi i fijes se dhëmbëve dhe shpërlarja e gojës.

më tepër ...

Mos konsumoni ushqime të thata dhe me shumë sheqer.

më tepër ...

Mos konsumoni ushqime gjate nates.

më tepër ...

Mos pini duhan dhe mos e teproni me kafen.

më tepër ...

Lani dy herë në ditë dhëmbët me pastë me përmbajtje fluori.

më tepër ...

Kontrolle periodike te dentisti.

më tepër ...

Ndërroni furçën e dhëmbëve çdo 3- 6 muaj.

më tepër ...
Keshilla Dentare
Kontakt

Keni zgjedhur të bashkëpunoni me ne,
zgjidhja është e garantuar.

Një vizitë e dhëmbëve, do të thotë te drejtohesh tek një mjek i shëndetit oral,
i aftë për te diagnostifikuar dhe trajtuar dhembet tuaja, nga nje vizite kontrolli deri tek rastet me komplekse. Na Kontaktoni!

Keni pyetje?

Keni pyetje?

+355 692257275

Rr: Millosh Shutku

Rr: Millosh Shutku

Ap 1, Hyrja 4

E Hene - E Shtune

E Hene - E Shtune

8 am – 8 pm

Dërgoni email:

Dërgoni email:

info@sodent.al

Kontakt